Grekland sportfiske

Blå vatten som kryper med bröd, mullet, tonfisk, bläckfisk, räkor, bläckfiskar, musslor, hummer, kammare och John Dorys; fiskas med en fluga eller en platt linje, strand eller båt eller till och med med spjutfiske om du är uppe på det, en populär teknik i Medelhavet. Om du väljer Grekland som semestermål, kommer du sannolikt att hamna vid havet, men i norra Grekland kan du också hitta några platser som erbjuder sötvatten och flugfiske möjligheter.

Vem fiskar i Grekland?

Synen av en fiskare som pryder sitt nät i en liten hamn är en del av Greklands dagliga landskap eftersom de flesta invånare äger en fiskebåt. De kan vara yrkesverksamma som lever av sin passion eller fiskeentusiaster söker sätt att koppla bort och spendera kvalitetstider med vänner.

De som vet bäst kan fiska tidigt på morgonen när det finns färre båtar i området och vattnet är lugnt. Förutom lokalbefolkningen möter du också medresenärer som söker en unik fiskupplevelse på de grekiska öarna. Du känner igen dem enkelt med sina spinnstänger medan du trivs med vänner och familjemedlemmar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *